Mangalica kuláréba töltött szalámi, csípős

Mangalica kuláréba töltött szalámi, csípős

Kategória:

5,980 Ft / Kg

Rövid leírás::

Termékeink tökéletesen illeszkednek a modern kor egészségtudatos gasztronómia elvárásaihoz.

A több éves folyamatos próbálkozást követően alakult ki a mára tradicionális ízvilágunk. A szalámi csak minőségi alapanyagokat tartalmaz és fenntartható gazdálkodásból származik. Selymes, kellően zsíros ízhatású, saját, fél szabad tartású mangalica sertéshúsból, kistermelői csípős fűszerpaprika felhasználásával készült,sertés kuláréba töltve.
Évtizedes, házi füstölés technikánk és saját fakaverékünk segítségével izgalmas és állandó minőségű füstölt szalámikat tudunk biztosítani.

Természetes, hogy a füstölés után már epekedve várjuk a szalámi kóstolást. Néhány hetet azonban érdemes még várni, hogy tökéletes legyen az ízhatás. Nem azt mondjuk, hogy frissen már nem fogyasztható, de 3-4 hét érlelés nagyon jót tesz neki.

Ez a szalámi szálra vásárolható. Egy szál körülbelül 0,5-1,5kg.  Az ár az aktuális termék pontosan lemért súlya alapján lesz számlázva.

Elérhetőség:

Raktáron

Compare
Leírás:

“Anyának is ez a kedvence” Szalámis szendvics

Egy régi klasszikus, amit sosem lehet megunni: a szalámis szendvics. A nyáron eltett uborkával és őszi paradicsommal.
Többféle, vékonyra szelt sajttal valami mennyei….

A szalámi tárolása is nagyon hasonló a kolbászéhoz. Hűvös,száraz,szellős (65%-os páratartalom alatt) kamrában, lógatva (15°C alatt) érdemes tárolni. Fagyasztóba és hűtőbe is rakhatjuk nyáron, ha nagyon meleg van egy zsírpapírba csomagolva. Nem fog megromlani tőle.

Mangalica sertéshús
szalonna
sertés kuláré
csípős fűszerpaprika
fokhagyma
őrölt fekete bors
őrölt kömény mag

Hasonló Termékek

    Mangalica kuláréba töltött szalámi, csemege

    0 out of 5
    5,980 Ft / Kg

    Termékeink tökéletesen illeszkednek a modern kor egészségtudatos gasztronómia elvárásaihoz.

    A több éves folyamatos próbálkozást követően alakult ki a mára tradicionális ízvilágunk. A szalámi csak minőségi alapanyagokat tartalmaz és fenntartható gazdálkodásból származik. Selymes, kellően zsíros ízhatású, saját, fél szabad tartású mangalica sertéshúsból, kistermelői csemege fűszerpaprika felhasználásával készült,sertés kuláréba töltve.
    Évtizedes, házi füstölés technikánk és saját fakaverékünk segítségével izgalmas és állandó minőségű füstölt szalámikat tudunk biztosítani.

    Természetes, hogy a füstölés után már epekedve várjuk a szalámi kóstolást. Néhány hetet azonban érdemes még várni, hogy tökéletes legyen az ízhatás. Nem azt mondjuk, hogy frissen már nem fogyasztható, de 3-4 hét érlelés nagyon jót tesz neki.

    Ez a szalámi szálra vásárolható. Egy szál körülbelül 0,5-1,5kg.  Az ár az aktuális termék pontosan lemért súlya alapján lesz számlázva.

    Mangalica -Szürkemarha szalámi

    0 out of 5
    6,980 Ft / Kg

    Ebben a szalámiban a minőségi Mangalica hús mellett a Magyar Szürkemarha húsa adja a testességet….

    …melyet szalonnával, pirospaprikával, hagyományos bükkfa füstöléssel készítünk . A komplex, érett íz a válogatott alapanyagoknak, a lassú, alacsony hőmérsékleten való füstölésnek és az érlelésnek köszönhető. Ez tesz minden falatot ellenállhatatlanná,ízlelőbimbóink pedig egyenesen örömmámorban úsznak tőle.

    Ez a szalámi szálra vásárolható. Egy szál körülbelül 0,5-1 kg . A szalámi ár az aktuális termék pontosan lemért súlya alapján lesz számlázva.

    Felszolgálás: szobahőmérsékleten, olyan vastagra szelve, hogy megálljon a peremén. Szervírozzuk magában vagy akár puhább sajtokkal, de gourmet szendvicsek különleges kelléke is lehet. Természetesen a fogyasztási, tálalási lehetőségek határtalanok.
    Elkészítési idő: 8-9 hét
    Tárolás: száraz, (65%-os páratartalom alatt) szellős, hűvös helyen (15°C alatt) függesztve.

    Mangalica kuláréba töltött szalámi, borsos

    0 out of 5
    5,980 Ft / Kg

    Termékeink tökéletesen illeszkednek a modern kor egészségtudatos gasztronómia elvárásaihoz.

    A több éves folyamatos próbálkozást követően alakult ki a mára tradicionális ízvilágunk. A szalámi csak minőségi alapanyagokat tartalmaz és fenntartható gazdálkodásból származik. Selymes, kellően zsíros ízhatású, saját, fél szabad tartású mangalica sertéshúsból, kistermelői csípős fűszerpaprika felhasználásával készült,sertés kuláréba töltve.
    Évtizedes, házi füstölés technikánk és saját fakaverékünk segítségével izgalmas és állandó minőségű füstölt szalámikat tudunk biztosítani.

    Természetes, hogy a füstölés után már epekedve várjuk a szalámi kóstolást. Néhány hetet azonban érdemes még várni, hogy tökéletes legyen az ízhatás. Nem azt mondjuk, hogy frissen már nem fogyasztható, de 3-4 hét érlelés nagyon jót tesz neki.

    Ez a szalámi szálra vásárolható. Egy szál körülbelül 0,5-1,5kg.  Az ár az aktuális termék pontosan lemért súlya alapján lesz számlázva.

Kövér Tanya – Prémium minőségű mangalica termékek
X
0
    0
    KOSÁR
    Üres a kosárVissza a piacra