Mangalica füstölt csemege szalonna

Mangalica füstölt csemege szalonna

Kategória: Brand:Partnerek

2,800 Ft / Kg

Rövid leírás::

A Mangalica csemege szalonna igazi klasszis a szalonnák között!

A Mangalica füstölt szalonna formázott, bőrös hátaszalonna, melynek előállításához az étkezési són kívül csak természetes füstöt használunk. A szalonna jól szeletelhető, táblás alakú és vastagsága viszonylag egyenlő, minimum 3-5c m. Minden idegen szagtól mentes, csak a füstölt szalonnára jellemző, kellemes illat érezhető rajta. Az ízében sem található semmilyen idegen aroma, csak az, ami a termék fajtájára jellemző.

Tulajdonságok: Sóban érlelt, levegőn megszárított, bükkfán füstölt.
Mangalica sertés húsos szalonna, só

Maradjon sokáig friss a szalonna!
Szállítási és tárolási hőmérséklet 20°C alatt. Ha nincs hűvös helyed, például kamrád, akkor csomagold zsírpapírba, és úgy tedd a hűtőbe!

Minden idegen szagtól mentes, csak a füstölt szalonnára jellemző, kellemes illat érezhető rajta. Az ízében sem található semmilyen idegen aroma, csak az, ami a termék fajtájára jellemző.

Elérhetőség:

Raktáron

Compare
Leírás:

Mindig csodálatos, soha meg nem unható szalonna, sokféleképp készíthető, önmagában vagy bármi mással ehető . Az ősi magyar pásztorétel, a slambuc elengedhetetlen hozzávalója. A túrós csusza is sokkal finomabb vele!

Hasonló Termékek

    Mangalica sós szalonna

    0 out of 5
    2,800 Ft / Kg

    Bársonyos, lágy, eteti magát, szinte elolvad a szánkban . Zoli bácsi gyártó és gazda állítása szerint egy baja van ennek a szalonnának, hogy “túl puha”. A só érezteti a hatását, remek alapanyag főzéshez is, hűvös sötét helyen hónapokig eláll. Jól szeletelhető, 3-8cm vastagságú egyik oldalán bőrös szalonna.

    Összetevők: Mangalica hátszalonna,só.
    Felhasználási javaslat: A sós szalonna vékonyra szeletelve nyersen is fogyasztható, de kíváló hozzávalója a pörkölteknek, sültszalonnának és sok más egyéb ételnek is.

    Tulajdonságok: hagyományos sózású, érlelt sós szalonna
    Szállítási és tárolási hőmérséklet: száraz, hűvös helyen, hűtést nem igényel . Megromlani nem tud, csupán a levegő hatására íze kissé avassá válhat.

    Egy darab egész termék súlya: 1-1,5kg de lehet több és kevesebb is.
    Mindig a pontos súly alapján számlázzuk ki!

    Mangalica füstölt kolozsvári szalonna

    0 out of 5
    3,900 Ft / Kg

    A Mangalica kolozsvári szalonna igazi klasszis a szalonnák között!

    Komplett Mangalica sertés oldalból formázással a bordák eltávolításával készül. Hagyományos 28 nap sózás majd az elmaradhatatlan bükkfás füstölés után az érlelés teszi egyedivé ezt a terméket.

    Ez a szalonna elengedhetetlen kelléke a hagyományos magyar konyhának. Fogyaszthatjuk nyersen hajszálvékonyra szeletelve, de a belőle készült” kakastaréj” pirosra sütve igazi élményt nyújt. Egy darab kolozsvári szalonna körülbelül 1-2 kg, de lehet több és kevesebb is. Mindig a pontos súly alapján számlázzuk ki.

    Összetevők:
    Mangalica sertés húsos szalonna,só

    Maradjon sokáig friss a szalonna!
    Ha nincs hűvös helyed, például kamrád, akkor csomagold zsírpapírba, és úgy tedd a hűtőbe!

    AKCIÓ

    Mangalica zsír

    0 out of 5
    1,090 Ft6,990 Ft / Kg

    GAZDAG OMEGA-3 ÉS 6 ZSÍRSAVAKBAN
    A mangalica omega-3 zsírsavakban és természetes antioxidánsokban gazdag, ebből kifolyólag egészségesebb, mint az intenzív gazdálkodásban tenyésztett fehér sertésfajták zsírja, ebből kifolyólag a szív egészségére is jó hatással van.
    A debreceni egyetemen végzett kutatások szerint a mangalica zsírjában található Omega-3 szintje 2-3-szor magasabb, mint egyes halfajták esetén.

    A mangalicából készített sertészsír nagyon lágy, több telítetlen zsírsavat tartalmaz, ezért alacsonyabb hőmérsékleten olvad, mint a többi sertés zsírja.

    Használhatjuk húsok sütéséhez, süteményekhez, pogácsákhoz, vagy fogyaszthatjuk egyszerűen kenyérre kenve.

    0,5/1,0/4,0 kg-os kiszerelésekben kapható

Kövér Tanya – Prémium minőségű mangalica termékek
X
0
    0
    KOSÁR
    Üres a kosárVissza a piacra