Mangalica füstölt hátsó csülök

Mangalica füstölt hátsó csülök

Kategória:

2,900 Ft / Kg

Rövid leírás::

A füstölt nyers hátsó csülök mangalica sertés bőrös hátsó csülökből készül csonttal és csülökkel, melyet érlelünk és füstölünk. Az étkezési són kívül semmilyen más adalékanyagot nem tartalmaz, tartósítása természetes füsttel történik. Aromájában semmilyen idegen illat, íz nem lelhető fel, kizárólag a termék fajtájára jellemző, kellemes füstölt húsé. Száraz, szellős, hűvös helyen tartva szavatossága a csomagolástól számított 45 nap.

Egy darab egész termék súlya: 1,0-1,5 kg

Elérhetőség:

Elfogyott

Elfogyott

Compare

Hasonló Termékek

    Mangalica parasztsonka | csontozott, darabolt

    0 out of 5
    6,800 Ft / Kg

    Megfelelően formázott nyers bőrös mangalica egész combot sóba tesszük és minden oldalról erősen bedörzsöljük vele,majd a sózóedénybe fektetjük. 2-3 naponként megforgatjuk.
    Mérettől függően 6-8 hét . Ha kész, a sonkát hideg vízben egy éjszakán át áztatjuk, hogy a sonka külső részeiben a sótartalmat csökkentsük.
    Áztatás után madzagra fűzve kiakasztjuk, hogy tökéletesen lecsöpögjön, megszáradjon. Amikor a sonka kellőképpen leszáradt, begyújtunk a füstölőbe. Hagyományos eredeti kőfüstölőben, bükkfán 3-4 napig füstöljük.
    A füstről levéve, azonnal fogyasztható, de minél érettebb, annál zamatosabb az íze!

    Tárolása:
    A sonkát felakasztva, szellős, hüvös helyen 10-18 °C -on, 60-70 %-os páratartalomnál kell tárolni. A megfelelően zsíros sonka optimális körülmények között 2 évig is eltartható.

    Az aktuális termék pontosan lemért súlya alapján lesz számlázva!

    Mangalica parasztsonka | egész

    0 out of 5
    5,600 Ft / Kg

    CSAK TELEFONOS EGYEZTETÉS ALAPJÁN!
    +36 30 95 33 439


    Megfelelően formázott nyers bőrös mangalica egész combot sóba tesszük és minden oldalról erősen bedörzsöljük vele,majd a sózóedénybe fektetjük. 2-3 naponként megforgatjuk.
    Mérettől függően 6-8 hét . Ha kész, a sonkát hideg vízben egy éjszakán át áztatjuk, hogy a sonka külső részeiben a sótartalmat csökkentsük.
    Áztatás után madzagra fűzve kiakasztjuk, hogy tökéletesen lecsöpögjön, megszáradjon. Amikor a sonka kellőképpen leszáradt, begyújtunk a füstölőbe. Hagyományos eredeti kőfüstölőben, bükkfán 3-4 napig füstöljük.
    A füstről levéve, azonnal fogyasztható, de minél érettebb, annál zamatosabb az íze!

    Tárolása:
    A sonkát felakasztva, szellős, hüvös helyen 10-18 °C -on, 60-70 %-os páratartalomnál kell tárolni. A megfelelően zsíros sonka optimális körülmények között 2 évig is eltartható.

    Ez a sonka csak egészben vásárolható! Egy darab körülbelül 9-11 kg. A sonka ár az aktuális termék pontosan lemért súlya alapján lesz számlázva!

Kövér Tanya – Prémium minőségű mangalica termékek
X
0
    0
    KOSÁR
    Üres a kosárVissza a piacra