-
Mangalica -Szürkemarha szalámi
6,980 FtEbben a szalámiban a minőségi Mangalica hús mellett a Magyar Szürkemarha húsa adja a testességet….
…melyet szalonnával, pirospaprikával, hagyományos bükkfa füstöléssel készítünk . A komplex, érett íz a válogatott alapanyagoknak, a lassú, alacsony hőmérsékleten való füstölésnek és az érlelésnek köszönhető. Ez tesz minden falatot ellenállhatatlanná,ízlelőbimbóink pedig egyenesen örömmámorban úsznak tőle.
Ez a szalámi szálra vásárolható. Egy szál körülbelül 0,5-1 kg . A szalámi ár az aktuális termék pontosan lemért súlya alapján lesz számlázva.
Felszolgálás: szobahőmérsékleten, olyan vastagra szelve, hogy megálljon a peremén. Szervírozzuk magában vagy akár puhább sajtokkal, de gourmet szendvicsek különleges kelléke is lehet. Természetesen a fogyasztási, tálalási lehetőségek határtalanok.
Elkészítési idő: 8-9 hét
Tárolás: száraz, (65%-os páratartalom alatt) szellős, hűvös helyen (15°C alatt) függesztve. -
Mangalica kuláréba töltött szalámi, borsos
6,490 FtTermékeink tökéletesen illeszkednek a modern kor egészségtudatos gasztronómia elvárásaihoz.
A több éves folyamatos próbálkozást követően alakult ki a mára tradicionális ízvilágunk. A szalámi csak minőségi alapanyagokat tartalmaz és fenntartható gazdálkodásból származik. Selymes, kellően zsíros ízhatású, saját, fél szabad tartású mangalica sertéshúsból, kistermelői csípős fűszerpaprika felhasználásával készült,sertés kuláréba töltve.
Évtizedes, házi füstölés technikánk és saját fakaverékünk segítségével izgalmas és állandó minőségű füstölt szalámikat tudunk biztosítani.Természetes, hogy a füstölés után már epekedve várjuk a szalámi kóstolást. Néhány hetet azonban érdemes még várni, hogy tökéletes legyen az ízhatás. Nem azt mondjuk, hogy frissen már nem fogyasztható, de 3-4 hét érlelés nagyon jót tesz neki.
Ez a szalámi szálra vásárolható. Egy szál körülbelül 0,5-1,5kg. Az ár az aktuális termék pontosan lemért súlya alapján lesz számlázva.
-
Mangalica kuláréba töltött szalámi, csemege
6,490 FtTermékeink tökéletesen illeszkednek a modern kor egészségtudatos gasztronómia elvárásaihoz.
A több éves folyamatos próbálkozást követően alakult ki a mára tradicionális ízvilágunk. A szalámi csak minőségi alapanyagokat tartalmaz és fenntartható gazdálkodásból származik. Selymes, kellően zsíros ízhatású, saját, fél szabad tartású mangalica sertéshúsból, kistermelői csemege fűszerpaprika felhasználásával készült,sertés kuláréba töltve.
Évtizedes, házi füstölés technikánk és saját fakaverékünk segítségével izgalmas és állandó minőségű füstölt szalámikat tudunk biztosítani.Természetes, hogy a füstölés után már epekedve várjuk a szalámi kóstolást. Néhány hetet azonban érdemes még várni, hogy tökéletes legyen az ízhatás. Nem azt mondjuk, hogy frissen már nem fogyasztható, de 3-4 hét érlelés nagyon jót tesz neki.
Ez a szalámi szálra vásárolható. Egy szál körülbelül 0,5-1,5kg. Az ár az aktuális termék pontosan lemért súlya alapján lesz számlázva.
-
Mangalica kuláréba töltött szalámi, csípős
6,490 FtTermékeink tökéletesen illeszkednek a modern kor egészségtudatos gasztronómia elvárásaihoz.
A több éves folyamatos próbálkozást követően alakult ki a mára tradicionális ízvilágunk. A szalámi csak minőségi alapanyagokat tartalmaz és fenntartható gazdálkodásból származik. Selymes, kellően zsíros ízhatású, saját, fél szabad tartású mangalica sertéshúsból, kistermelői csípős fűszerpaprika felhasználásával készült,sertés kuláréba töltve.
Évtizedes, házi füstölés technikánk és saját fakaverékünk segítségével izgalmas és állandó minőségű füstölt szalámikat tudunk biztosítani.Természetes, hogy a füstölés után már epekedve várjuk a szalámi kóstolást. Néhány hetet azonban érdemes még várni, hogy tökéletes legyen az ízhatás. Nem azt mondjuk, hogy frissen már nem fogyasztható, de 3-4 hét érlelés nagyon jót tesz neki.
Ez a szalámi szálra vásárolható. Egy szál körülbelül 0,5-1,5kg. Az ár az aktuális termék pontosan lemért súlya alapján lesz számlázva.