Szalonnák

 • Füstölt csemege szalonna

  0 out of 5
  2,200 Ft

  A Mangalica csemege szalonna igazi klasszis a szalonnák között!

  A Mangalica füstölt szalonna formázott, bőrös hátaszalonna, melynek előállításához az étkezési són kívül csak természetes füstöt használunk. A szalonna jól szeletelhető, táblás alakú és vastagsága viszonylag egyenlő, minimum 3-5c m. Minden idegen szagtól mentes, csak a füstölt szalonnára jellemző, kellemes illat érezhető rajta. Az ízében sem található semmilyen idegen aroma, csak az, ami a termék fajtájára jellemző.

  Tulajdonságok: Sóban érlelt, levegőn megszárított, bükkfán füstölt.
  Mangalica sertés húsos szalonna, só

  Maradjon sokáig friss a szalonna!
  Szállítási és tárolási hőmérséklet 20°C alatt. Ha nincs hűvös helyed, például kamrád, akkor csomagold zsírpapírba, és úgy tedd a hűtőbe!

  Minden idegen szagtól mentes, csak a füstölt szalonnára jellemző, kellemes illat érezhető rajta. Az ízében sem található semmilyen idegen aroma, csak az, ami a termék fajtájára jellemző.

 • Mangalica füstölt kolozsvári szalonna

  0 out of 5
  2,750 Ft

  A Mangalica kolozsvári szalonna igazi klasszis a szalonnák között!

  Komplett Mangalica sertés oldalból formázással a bordák eltávolításával készül. Hagyományos 28 nap sózás majd az elmaradhatatlan bükkfás füstölés után az érlelés teszi egyedivé ezt a terméket.

  Ez a szalonna elengedhetetlen kelléke a hagyományos magyar konyhának. Fogyaszthatjuk nyersen hajszálvékonyra szeletelve, de a belőle készült” kakastaréj” pirosra sütve igazi élményt nyújt. Egy darab kolozsvári szalonna körülbelül 1-2 kg, de lehet több és kevesebb is. Mindig a pontos súly alapján számlázzuk ki.

  Összetevők:
  Mangalica sertés húsos szalonna,só

  Maradjon sokáig friss a szalonna!
  Ha nincs hűvös helyed, például kamrád, akkor csomagold zsírpapírba, és úgy tedd a hűtőbe!

 • Mangalica sós szalonna

  0 out of 5
  2,000 Ft

  Bársonyos, lágy, eteti magát, szinte elolvad a szánkban . Zoli bácsi gyártó és gazda állítása szerint egy baja van ennek a szalonnának, hogy “túl puha”. A só érezteti a hatását, remek alapanyag főzéshez is, hűvös sötét helyen hónapokig eláll. Jól szeletelhető, 3-8cm vastagságú egyik oldalán bőrös szalonna.

  Összetevők: Mangalica hátszalonna,só.
  Felhasználási javaslat: A sós szalonna vékonyra szeletelve nyersen is fogyasztható, de kíváló hozzávalója a pörkölteknek, sültszalonnának és sok más egyéb ételnek is.

  Tulajdonságok: hagyományos sózású, érlelt sós szalonna
  Szállítási és tárolási hőmérséklet: száraz, hűvös helyen, hűtést nem igényel . Megromlani nem tud, csupán a levegő hatására íze kissé avassá válhat.

  Egy darab egész termék súlya: 1-1,5kg de lehet több és kevesebb is.
  Mindig a pontos súly alapján számlázzuk ki!

X