Piac-Bolt

Összes termékünk

  • "Mangalica Kötözött Sonka" nem adható a kosárhoz, mert a termék elfogyott.
  • Mangalica -Szürkemarha szalámi

    0 out of 5
    6,980 Ft

    Ebben a szalámiban a minőségi Mangalica hús mellett a Magyar Szürkemarha húsa adja a testességet….

    …melyet szalonnával, pirospaprikával, hagyományos bükkfa füstöléssel készítünk . A komplex, érett íz a válogatott alapanyagoknak, a lassú, alacsony hőmérsékleten való füstölésnek és az érlelésnek köszönhető. Ez tesz minden falatot ellenállhatatlanná,ízlelőbimbóink pedig egyenesen örömmámorban úsznak tőle.

    Ez a szalámi szálra vásárolható. Egy szál körülbelül 0,5-1 kg . A szalámi ár az aktuális termék pontosan lemért súlya alapján lesz számlázva.

    Felszolgálás: szobahőmérsékleten, olyan vastagra szelve, hogy megálljon a peremén. Szervírozzuk magában vagy akár puhább sajtokkal, de gourmet szendvicsek különleges kelléke is lehet. Természetesen a fogyasztási, tálalási lehetőségek határtalanok.
    Elkészítési idő: 8-9 hét
    Tárolás: száraz, (65%-os páratartalom alatt) szellős, hűvös helyen (15°C alatt) függesztve.

  • Mangalica füstölt csemege szalonna

    0 out of 5
    2,800 Ft

    A Mangalica csemege szalonna igazi klasszis a szalonnák között!

    A Mangalica füstölt szalonna formázott, bőrös hátaszalonna, melynek előállításához az étkezési són kívül csak természetes füstöt használunk. A szalonna jól szeletelhető, táblás alakú és vastagsága viszonylag egyenlő, minimum 3-5c m. Minden idegen szagtól mentes, csak a füstölt szalonnára jellemző, kellemes illat érezhető rajta. Az ízében sem található semmilyen idegen aroma, csak az, ami a termék fajtájára jellemző.

    Tulajdonságok: Sóban érlelt, levegőn megszárított, bükkfán füstölt.
    Mangalica sertés húsos szalonna, só

    Maradjon sokáig friss a szalonna!
    Szállítási és tárolási hőmérséklet 20°C alatt. Ha nincs hűvös helyed, például kamrád, akkor csomagold zsírpapírba, és úgy tedd a hűtőbe!

    Minden idegen szagtól mentes, csak a füstölt szalonnára jellemző, kellemes illat érezhető rajta. Az ízében sem található semmilyen idegen aroma, csak az, ami a termék fajtájára jellemző.

  • Mangalica füstölt hátsó csülök

    0 out of 5
    2,900 Ft

    A füstölt nyers hátsó csülök mangalica sertés bőrös hátsó csülökből készül csonttal és csülökkel, melyet érlelünk és füstölünk. Az étkezési són kívül semmilyen más adalékanyagot nem tartalmaz, tartósítása természetes füsttel történik. Aromájában semmilyen idegen illat, íz nem lelhető fel, kizárólag a termék fajtájára jellemző, kellemes füstölt húsé. Száraz, szellős, hűvös helyen tartva szavatossága a csomagolástól számított 45 nap.

    Egy darab egész termék súlya: 1,0-1,5 kg

  • Mangalica füstölt kolozsvári szalonna

    0 out of 5
    3,900 Ft

    A Mangalica kolozsvári szalonna igazi klasszis a szalonnák között!

    Komplett Mangalica sertés oldalból formázással a bordák eltávolításával készül. Hagyományos 28 nap sózás majd az elmaradhatatlan bükkfás füstölés után az érlelés teszi egyedivé ezt a terméket.

    Ez a szalonna elengedhetetlen kelléke a hagyományos magyar konyhának. Fogyaszthatjuk nyersen hajszálvékonyra szeletelve, de a belőle készült” kakastaréj” pirosra sütve igazi élményt nyújt. Egy darab kolozsvári szalonna körülbelül 1-2 kg, de lehet több és kevesebb is. Mindig a pontos súly alapján számlázzuk ki.

    Összetevők:
    Mangalica sertés húsos szalonna,só

    Maradjon sokáig friss a szalonna!
    Ha nincs hűvös helyed, például kamrád, akkor csomagold zsírpapírba, és úgy tedd a hűtőbe!

  • Mangalica füstölt parasztkolbász, borsos

    0 out of 5
    4,980 Ft

    A paprikán túl is van élet – Mangalica félszáraz kolbász paprika nélkül

    Füstölt, érlelt igazi kolbász különlegesség. Könnyű fűszerezésű, paprika nélküli, vékonybélbe töltött, borsos kézműves. Selymes, kellően zsíros ízhatású, saját, fél szabad tartású mangalica sertéshús felhasználásával készül. Évtizedes, házi füstölés technikánk és saját fakaverékünk segítségével izgalmas és állandó minőségű füstölt kolbászokat tudunk biztosítani, melyet minden korosztálynak ajánlunk.

    Ahogy minden füstölt terméket, a kolbászt is száraz, hűvös és szellős helyen kell tárolni fellógatva. A legjobb hely erre a kamra, padlás vagy a pince. Ha erre nincs lehetőség, a hűtőszekrény is jó megoldás.  Fontos, hogy a kolbász szellőzni tudjon, így sokkal tovább őrzi meg az ízeket. Ebben segít, ha csomagolás nélkül tároljuk.

    Egy pár kolbász súlya körülbelül 30-40 dkg de lehet több és kevesebb is. Mindig a pontos súly alapján számlázzuk ki.

  • Mangalica füstölt parasztkolbász, csemege

    0 out of 5
    4,980 Ft

    Termékünk minőségi alapanyagokat tartalmaz és fenntartható gazdálkodásból származik. Selymes, kellően zsíros ízhatású, saját, fél szabad tartású mangalica sertéshúsból, kistermelői fűszerpaprika felhasználásával készült.  Évtizedes, házi füstölés technikánk és saját fakaverékünk segítségével izgalmas és állandó minőségű füstölt kolbászokat tudunk biztosítani.

    A füstölt kolbász az egyik legsokoldalúbb étel. Ha van belőle otthon, biztos nem maradunk éhen, sőt, alighanem jót fogunk enni. Hatalmas előnye, hogy fogyasztható úgy is, ahogy van, de finom főtt ételeket is készíthetünk, ha van otthon kolbász, meg még valami. Elképzelhetetlen nélküle a rakott krumpli, a paprikás krumpli, de a lecsónak is egy finom kolbász adja meg az igazán jó ízt. A magyar konyha különösen szereti használni a fűszeres kolbászt, amellyel számos ételt feldobhatunk.

    Egy pár kolbász súlya körülbelül 30-40 dkg de lehet több és kevesebb is. Mindig a pontos súly alapján számlázzuk ki.

  • Mangalica füstölt parasztkolbász, csípős

    0 out of 5
    4,980 Ft

    Termékünk minőségi alapanyagokat tartalmaz és fenntartható gazdálkodásból származik. Selymes, kellően zsíros ízhatású, saját, fél szabad tartású mangalica sertéshúsból, kistermelői csípős fűszerpaprika felhasználásával készült.  Évtizedes, házi füstölés technikánk és saját fakaverékünk segítségével izgalmas és állandó minőségű füstölt kolbászokat tudunk biztosítani.

    A füstölt kolbász az egyik legsokoldalúbb étel. Ha van belőle otthon, biztos nem maradunk éhen, sőt, alighanem jót fogunk enni. Hatalmas előnye, hogy fogyasztható úgy is, ahogy van, de finom főtt ételeket is készíthetünk, ha van otthon kolbász, meg még valami. Elképzelhetetlen nélküle a rakott krumpli, a paprikás krumpli, de a lecsónak is egy finom kolbász adja meg az igazán jó ízt. A magyar konyha különösen szereti használni a fűszeres kolbászt, amellyel számos ételt feldobhatunk.

    Egy pár kolbász súlya körülbelül 30-40 dkg de lehet több és kevesebb is. Mindig a pontos súly alapján számlázzuk ki.

  • Mangalica kuláréba töltött szalámi, borsos

    0 out of 5
    5,980 Ft

    Termékeink tökéletesen illeszkednek a modern kor egészségtudatos gasztronómia elvárásaihoz.

    A több éves folyamatos próbálkozást követően alakult ki a mára tradicionális ízvilágunk. A szalámi csak minőségi alapanyagokat tartalmaz és fenntartható gazdálkodásból származik. Selymes, kellően zsíros ízhatású, saját, fél szabad tartású mangalica sertéshúsból, kistermelői csípős fűszerpaprika felhasználásával készült,sertés kuláréba töltve.
    Évtizedes, házi füstölés technikánk és saját fakaverékünk segítségével izgalmas és állandó minőségű füstölt szalámikat tudunk biztosítani.

    Természetes, hogy a füstölés után már epekedve várjuk a szalámi kóstolást. Néhány hetet azonban érdemes még várni, hogy tökéletes legyen az ízhatás. Nem azt mondjuk, hogy frissen már nem fogyasztható, de 3-4 hét érlelés nagyon jót tesz neki.

    Ez a szalámi szálra vásárolható. Egy szál körülbelül 0,5-1,5kg.  Az ár az aktuális termék pontosan lemért súlya alapján lesz számlázva.

  • Mangalica kuláréba töltött szalámi, csemege

    0 out of 5
    5,980 Ft

    Termékeink tökéletesen illeszkednek a modern kor egészségtudatos gasztronómia elvárásaihoz.

    A több éves folyamatos próbálkozást követően alakult ki a mára tradicionális ízvilágunk. A szalámi csak minőségi alapanyagokat tartalmaz és fenntartható gazdálkodásból származik. Selymes, kellően zsíros ízhatású, saját, fél szabad tartású mangalica sertéshúsból, kistermelői csemege fűszerpaprika felhasználásával készült,sertés kuláréba töltve.
    Évtizedes, házi füstölés technikánk és saját fakaverékünk segítségével izgalmas és állandó minőségű füstölt szalámikat tudunk biztosítani.

    Természetes, hogy a füstölés után már epekedve várjuk a szalámi kóstolást. Néhány hetet azonban érdemes még várni, hogy tökéletes legyen az ízhatás. Nem azt mondjuk, hogy frissen már nem fogyasztható, de 3-4 hét érlelés nagyon jót tesz neki.

    Ez a szalámi szálra vásárolható. Egy szál körülbelül 0,5-1,5kg.  Az ár az aktuális termék pontosan lemért súlya alapján lesz számlázva.

  • Mangalica kuláréba töltött szalámi, csípős

    0 out of 5
    5,980 Ft

    Termékeink tökéletesen illeszkednek a modern kor egészségtudatos gasztronómia elvárásaihoz.

    A több éves folyamatos próbálkozást követően alakult ki a mára tradicionális ízvilágunk. A szalámi csak minőségi alapanyagokat tartalmaz és fenntartható gazdálkodásból származik. Selymes, kellően zsíros ízhatású, saját, fél szabad tartású mangalica sertéshúsból, kistermelői csípős fűszerpaprika felhasználásával készült,sertés kuláréba töltve.
    Évtizedes, házi füstölés technikánk és saját fakaverékünk segítségével izgalmas és állandó minőségű füstölt szalámikat tudunk biztosítani.

    Természetes, hogy a füstölés után már epekedve várjuk a szalámi kóstolást. Néhány hetet azonban érdemes még várni, hogy tökéletes legyen az ízhatás. Nem azt mondjuk, hogy frissen már nem fogyasztható, de 3-4 hét érlelés nagyon jót tesz neki.

    Ez a szalámi szálra vásárolható. Egy szál körülbelül 0,5-1,5kg.  Az ár az aktuális termék pontosan lemért súlya alapján lesz számlázva.

  • Mangalica parasztsonka | csontozott, darabolt

    0 out of 5
    6,800 Ft

    Megfelelően formázott nyers bőrös mangalica egész combot sóba tesszük és minden oldalról erősen bedörzsöljük vele,majd a sózóedénybe fektetjük. 2-3 naponként megforgatjuk.
    Mérettől függően 6-8 hét . Ha kész, a sonkát hideg vízben egy éjszakán át áztatjuk, hogy a sonka külső részeiben a sótartalmat csökkentsük.
    Áztatás után madzagra fűzve kiakasztjuk, hogy tökéletesen lecsöpögjön, megszáradjon. Amikor a sonka kellőképpen leszáradt, begyújtunk a füstölőbe. Hagyományos eredeti kőfüstölőben, bükkfán 3-4 napig füstöljük.
    A füstről levéve, azonnal fogyasztható, de minél érettebb, annál zamatosabb az íze!

    Tárolása:
    A sonkát felakasztva, szellős, hüvös helyen 10-18 °C -on, 60-70 %-os páratartalomnál kell tárolni. A megfelelően zsíros sonka optimális körülmények között 2 évig is eltartható.

    Az aktuális termék pontosan lemért súlya alapján lesz számlázva!

  • Mangalica parasztsonka | egész

    0 out of 5
    5,600 Ft

    CSAK TELEFONOS EGYEZTETÉS ALAPJÁN!
    +36 30 95 33 439


    Megfelelően formázott nyers bőrös mangalica egész combot sóba tesszük és minden oldalról erősen bedörzsöljük vele,majd a sózóedénybe fektetjük. 2-3 naponként megforgatjuk.
    Mérettől függően 6-8 hét . Ha kész, a sonkát hideg vízben egy éjszakán át áztatjuk, hogy a sonka külső részeiben a sótartalmat csökkentsük.
    Áztatás után madzagra fűzve kiakasztjuk, hogy tökéletesen lecsöpögjön, megszáradjon. Amikor a sonka kellőképpen leszáradt, begyújtunk a füstölőbe. Hagyományos eredeti kőfüstölőben, bükkfán 3-4 napig füstöljük.
    A füstről levéve, azonnal fogyasztható, de minél érettebb, annál zamatosabb az íze!

    Tárolása:
    A sonkát felakasztva, szellős, hüvös helyen 10-18 °C -on, 60-70 %-os páratartalomnál kell tárolni. A megfelelően zsíros sonka optimális körülmények között 2 évig is eltartható.

    Ez a sonka csak egészben vásárolható! Egy darab körülbelül 9-11 kg. A sonka ár az aktuális termék pontosan lemért súlya alapján lesz számlázva!

X
0
    0
    KOSÁR
    Üres a kosárVissza a piacra